music for life

Belgisch record stoelendans t.v.v. De Branding Waak vzw

23.12.2018 - 11:00

De gemeente Kuurne brengt zijn inwoners terug samen op de dag voor kerstavond om een nieuw wereldrecord te doen sneuvelen. Maar liefst 1000 stoelen zullen het marktplein sieren voor de reuzenstoelendans! Dit jaar steunt men zo de actie ZOWE fresh ‘de branding’. Jij komt toch ook?


Ezels for Life

18.12.2010 - 14:00
18.12.2010 - 23:59

"Ezels For Life" is een project van de jongeren van Rode Kruis-Kuurne dat ten voordele is van Music For Life van Studio Brussel .

Laat een weeskind niet achter


Music for Life in het teken van Malaria


18 december 2009 (MO/IPS) - Studio Brussel schiet vandaag voor de vierde keer 'Music for Life' op gang, een actie die in het teken van malaria staat. Jaarlijks eist de ziekte een miljoen doden.
Foto: Copyright Studio Brussel


Een vluchteling is nergens zonder jouw hulp !

Het Glazen Huis van de actie Music For Life van Studio Brussel in samenwerking met het Rode Kruis Vlaanderen staat dit jaar in Gent.

Sofie Lemaire, Siska Schoeters en Tomas Desoete laten zich op 19 december zes dagen lang opsluiten in een glazen huis op het Woodrow Wilsonplein (het Zuid) in Gent. Er wordt geld ingezameld om moeders op de vlucht voor oorlog en geweld te steunen.

Je kan bieden op platen:

  • online of,
  • via het call center op 070 344 044 of
  • via de brievenbus van het Glazen Huis.

Alle praktische info, inclusief wegbeschrijving, kun je hier nog eens rustig nalezen.


Het Rode Kruis en veilig drinkwater voor iedereen

Het Rode Kruis-Vlaanderen heeft al heel wat ervaring opgebouwd op het vlak van water en sanitatie met succesvolle ontwikkelingsprojecten in landen zoals bijvoorbeeld Namibië, Nepal, Mozambique en Rwanda en noodhulpinterventies in onder andere Ethiopië en recentelijk ook in Soedan.

Inhoud syndiceren

Gebruikerslogin

Activiteiten

Campagnes


Fairtradeproduct


Choco met noten